/ Vardag /

Ställ dig upp

Måndag.. tillbaka till skolan.. hatar måndagar!..
Har haft en jättetrevlig helg, började med en trevlig middag och tjejsnack med Alice och Tilda!
På lördagen var jag ju tillbaka på skolan igen för att ha en kemilabb på balders öppethusdag, lite surt men det vart pizza till middag och myskväll med lillebror och Tim! Sen på söndagen vart det en lugn dag med Tim.
Helgen kändes väldigt kort men den var helt okej så det är lugnt!
Idag hoppas jag att dom från viking ringer mig innan jag vill ta bussen hem.
Imorn blir det kortdag, slutar efter andra lektionen så det känns bra!
/ Vardag /

So long sucker

Sitter på skolan i väntan på att gå och äta. Äntligen fredag igen! Dom är så uppskattade! 
Haft kemi, och nu på tekniken har vi ingen lärare så jag har med andra ord hål tills jag börjar engelskan 20 över 12. Efter matteprov avslutar jag dagen och far hem till Tim och senare vid 5 tiden så åker jag till Alice för middag och kvällmys med henne och Tilda! 
Imorn bär det av till skolan igen för att utföra en kemilabb eftersom det är öppet hus. Sen på kvällen ska jag och Tim vara hemma med Neo, blir säkert jättemysigt!
Ni får en vacker bild på mig och timpis♥ Kramis!
/ Vardag /

Out

Så var ännu en förkort helg slut. Har bland annat ätit min första pizza från Don Vito som nu öppnat på vårat kära Sunnanå men kan tyvärr inte säga att det var min sorts pizza, petig eller inte, jag dissar.
Veckan som vi nu går in i kommer att bestå av plugg på heltid.. citerar Emmy, en hell-week! ska dessutom ha två kemilektioner extra denna vecka, dock så är en av dom på lördag då det är öppethus på Balder. Då ska vi nämligen göra en kemilabb som vi inte ens jobbat med men ska visa alla högstadienior, sounds goood.. 
Har kommit hem till mamma nu och inser därmed att jag måste planera in en storstädning av mitt rum också.. suck.. finns inget värre. 
Tror jag sätter igång med plugget nu direkt! Ska krypa ner i sängen med kemin som det väntas prov i på onsdag. 
Tomorrow-is-fking-monday-again-thumb_large
Ungefär såhär känner jag^