/ Vardag /

En helg med latte kryddad med partaj

En bra och fartfylld helg! Fredags efter skolan och en pn på en dryg timme så cyklade jag till Sinicca där hon, Malin och jag fixade oss inför kvällens partaj, vi for sedan hem till Wille där grabbarna höll till, vart några glas vin innan landade på Mollstar, vart en helt okej kväll trots omständigheter! Slutade kvällen med maxmat och picknick med sinicca innan det bara av hem.
På lördag var det bara att pallra sig upp för att rulla in mot stan med lite fika och planering inför gymnasiearbetet och UF-företag på espressohouse med Stina och Emmy, det rulla på och vi  har nu tagit första steget in största arbetet under årskurs 3 och det känns riktigt bra!
Lördagskvällen bestod också av partaj, förfest med de flesta tjejerna i klassen hos Magda och sedan upp till en lokal som sög så vi rullade in mot Olles ganska direkt. En väldigt trevlig kväll hade jag och jag mår rätt så bra idag! Kram
/ Vardag /

Forever Bracelet

Foreverbracelets hemsida har fått en liknande men mycket fräshare design! Håller fortfarande på med inhåll, info och sånt men det går bra att tills dess att hemsidan är klar - kontakta mig via facebook för beställning! Kram
/ Vardag /

Den enda dagen som alltid är sig lik. Söndag.

Skolan har börjat, har ett fungerande schema känns det som men vi får väl se hur mycket jag jublar över det om några veckor.. 

Igår åt vi grillat till middag, riktigt gott! Har ätit det alldeles för lite i sommar så jag hoppas Timpi trotsar vintern och grillar hela året ut och vidare! Som plus på den goda middagen bakade jag dumle, snickers och marsmuffinsar igår, alltid gott med hembakat hemma!
Har idag sovit ut och gjort mängder av plättar, kvällen spenderas nog framför tvn men jag klagar inte! Kram