/ Inköp / Vardag /

Stygnfriiii!

Äntligen är jag hårband- och stygnfri!! Igårkväll for jag och mamma ner till Umeå och sov på NUS hotell Björken. I helgen har jag varit sjuk, lyckades bli smittad av lillebrors virus som han haft i veckan så jag har varit lite orolig över att det skulle komma att bli komplikationer med nedsövningen. Men jag fick sövas ner ändå, det var ju en sån himla kort stund så att. Dock så fick jag antibiotika utskrivet igåreftermiddag så jag tog en innan jag skulle lägga mig vilket resulterade lite illamånde sen lite sömn sen vaknade jag för att springa upp och spy.. mums..
 
Hursom, nu är stygnen borta och jag fick fara hem väldigt snabbt men innan hemfärd så gick jag och mamma en sväng på stan och jag fick med mig dörrklädhängaren på bilden som jag köpte på Lagerhaus! Halv två rullade vi hem och jag sov typ hela vägen haha, det var nice.
 
Ha en bra måndagkväll allihopa!
 
 
/ Vardag /

Sneakpeak

En liten sneakpeak på en del av materialet till armbanden! Snart är det igång!
/ Vardag /

Hela huset sova tungt

Har nu kämpat mig igenom denna måndag. Hade en jobbig morgon med ångestliknande  attacker med yrsel, panik, svett och magont.. Kom mig iallafall till skolan i knapp tid. Måndagar är dom längsta dagarna.. Många och långa lektioner, kort lunch och kortakorta raster. Har varit väldit rörigt i mitt huvud, speciellt eftersom jag tagit det så lugnt dom senaste dagarna och varit väldigt slut och kommer nu till en stressig och skrikig skola en låång måndag.
 
Något bra med denna dag fanns iallafall! Tjejerna i klassen hade ordnat en liten Välkommen-tillbaka överraskning och bjöd på en jättegod kladdkaka! Tack tjejer♥ Visst ser ni att det är mig dom har gräddat av^^ Jag och mitt fina hårband jag nu går omkring med! 
 
Om en halvtimme väntas en föreläsning av Mietek Grocher som berättar om hur han överlevde sin resa från "Warszawaghettots fasor genom sju koncentrationsläger och vidare till friheten och ett nytt liv i Sverige". Ser fram emot att få höra detta och tror det kommer att vara riktigt intressant! Ha en bra måndagkväll!